De Gigant van de Week

Melissa Smilda

De Allermooiste Ogen
Open website

Legaal

Heb jij altijd al legaal willen draaien ?
Bij ons is die mogelijkheid er!
Wij hebben nog plekjes over voor overdag.


SW17N.0017

Wij zijn aangesloten bij
Stichting Webcasting Nederland

Het Team

De team pagina wordt binnenkort onderhanden genomen.
Heb jij suggesties voor de team pagina stuur ze dan op naar Info@depiratengigant.nl

Dj-Esdert


Hallo ik ben Esdert, ben vanaf mn 15e al dj op internet. ik draai meestal Nederlands en Oldies

Dj-Alie


Hallo mijn naam is Dj Alie Ik kom uit Sappemeer. Het draaien op internet is voor mij ontspaning. Vroeger ben ik groot gebracht met piraten muziek. Ik draai al wat jaartjes op internet met veel plezier. Ik word ook wel piraten oma genoemd. Nu draai ik bij dit station die van mijn zoon Esdert is Mijn draai avond de Dinsdag avond.

Zwartepiraat & Samantha


Hallo wij zijn Harry en Lammie de Zwarte Piraat en Lady Samantha uit Enschede. We zijn vanaf de jaren 70 altijd al actief geweest als fm piraten en draaiden iedere zondag met verzoek en groet.Op dit moment zijn we al weer jaren bezig via de digitale snelweg de mensen te verblijden met de muziek waar u en wij van houden. Wij hopen depiratengigant team te versterken met onze live uitzending op de zondag.Wij wensen u veel luisterplezier.

Lady Sunshine


ik ben ria woonachtend in emmen (drenthe), ben oorspronkelijk amsterdamse ben al dj meer dan 10 jaar, heb bij verschillende stations gedraaid, ben ooit begonnen bij het powerteam de 1e station waar ik alles geleerd heb, alle techniek wat ik moet weten om te draaien als dj (roelof de beer was mijn leermeester) mijn genre van muziek is hoofdzakelijk nederlands, maar draai ook wel engels en andere talen muziek en promoot ook de nieuwe artiesten ook die nog niet bekend zijn. ik draai dan op donderdagavond bij de piratengigant.

Dj Marcel


ik ben dj marcel kom uit weelde (belgie) draai liefst oldie's en nieuwe muziek en piratenmuziek ik ben de vader van dj cobra die ook als dj draait, ik draai dan op de maandagavond bij de piratengigant

Dj Ate


Hallo mijn naam is Dj Ate. Ik woon in Sappemeer. Mijn grote hobby is muziek. Ik doe dit al een aantal jaren op internet. Ik heb al bij veel stations gedraaid. Nu draai ik bij Dj Esdert de eigenaar van dit station. Af en toe help ik hem mee. Ik draai op de vaste Zondag avond.

Dj-Jeffrey


ik ben Jeffrey wolf ben 31 jaar heb inmiddels al een paar jaar ervaring als dj.

Dj-Roelof


Roelof draait in de vrije uren wanneer hij kan.

Dj-Mellow


Info Komt Nog.

Dj Cobra


Cobra komt zeer binnenkort bij ons draaien

Dj Wim


Info Volgt.

Dj Karel


Info Volgt.

De Tamboer


Info Volgt.

Web Player

Niet ondersteund

Nu Live

Chatten

Get-Gaming

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door Get-Gaming.

Links

Nederlandse PiratenSites Overzicht
Copyright © 2017 Esdert Engelkens